OBC 2020 SCHEDULE

Thursday

10:00am - 5:00pm

Registration/Desk

 

 

12:00pm - 4:00pm

Azad Kaan

Classical Routine ala Azad

Master Workshop (4hrs)

 

4:15pm-6:15pm

Loretta

Hot Drum Solo

(2hrs)


 

 

7:30pm Fashion Show and Welcome Gala

Friday

8:00am - 5:00pm

Registration/Desk

9:00-11:00am

Azad Kaan

Speciality Techniques for Azad's signature Flying Backbends, Headbangs and Turns

(2hrs)

 

11:15-1:15pm

Omaris

Classic Song Choreography

(2hrs)

1:15pm - 2:00pm Lunch Break

2:00pm - 4:00pm

Lebanese Simon

Oriental Pop Choreo - Sass Special Immersion

(2hrs)

4:15pm - 6:15pm

Amy Sigil

HI! My name is Improvisational Tribal Style, ITS nice to meet you!

 (2hrs)

 

7:30pm Competition

& Special Gala follows

Saturday

8:00am - 5:00pm

Registration/Desk

9:00-11:00am

Omaris

Baladi Progression Choreography

(2hrs)

11:15pm - 1:15pm

Loretta

Pop Oriental

(2hrs)

1:15pm - 2:00pm Lunch Break

2:00pm - 4:00pm

Ashley Lopez

Layer ‘Till Yer Brain Falls Off

(2hrs)

 

 

4:15pm-6:45pm

Lebanese Simon

Tech and Combination, Theory and History, from the folk line to the theatre

 (2.5hrs)

8:00pm Red Carpet begins!

8:30pm Grand Gala

Sunday

8:00am - 5:00pm

Registration/Desk

9:00-11:00am

Lacey Sanchez

Brick by Brick with Lacey Sanchez

(2hrs)

 

11:15-1:15pm

Azad Kaan

Dynamic Drum Solo Combinations

(2hrs)

1:15pm - 2:00pm Lunch Break

2:00pm - 4:00pm

Angel Bellydance

Latin-Bellydance Technique and Choreography

(2hrs)

 

4:15pm - 6:15pm

Azad kaan

Contemporary Sufi Choreo

(2hrs)

Please note that the schedule is subject to change.

Check the Workshop's descriptions here.

Venue

DoubleTree by Hilton Hotel at SeaWorld

10100 International Drive

Orlando, Florida 32837

Contact Us
Follow Us
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

Sign up for updates 

© 2019 Orlando Bellydance Convention. All Rights Reserved. Web Design by Paula Bellydance.